Nam želite sporočiti težave hitreje in brez čakanja?

Nam želite sporočiti težave hitreje in brez čakanja?
24. 4. 2019 infonet

Nam želite sporočiti težave hitreje in brez čakanja?

Ker se v SRC Infonetu nenehno trudimo upoštevati vaše želje in prihraniti vaš čas, smo naš sistem za oddajanje podpornih zahtevkov še izboljšali in vam omogočili nekaj hitrih povezav.

Uporabo našega portala za oddajo zahtevkov smo vam še olajšali, saj smo dodali navodila za uporabo, do katerih lahko hitro dostopate s klikom na gumb zgoraj desno (za namizno ali mobilno verzijo).

Hitro in brez čakanja

Svojo težavo boste v naš podporni center prijavili najhitreje tako, da se prijavite v podpora.infonet.si in oddate zahtevek. Na ta način se boste izognili čakanju na prosto telefonsko zvezo, zahtevku pa lahko pripnete tudi slike, ki jih prek telefona seveda ne morete oddati.

Takojšnji pregled nad stanjem vseh vaših zahtevkov

Takoj po prijavi vas pričaka pregled vseh vaših zahtevkov, razdeljenih po stanju (novi, v reševanju, za posredovanje in zaključeni). S klikom na posamezen gumb vam je takoj na voljo pregled skupine zahtevkov in lahko torej na hiter način pregledate vse zahtevke, ki jih trenutno rešujemo za vašo ustanovo.

Spremljajte zbrane novice iz zdravstva

Za hitrejši dostop do objav zdravstvenih ustanov in novic iz zdravstva smo na naši novi podporni strani omogočili hiter dostop do informacij iz različnih virov.

Prav tako smo dodali tudi okno s povezavo do naših zadnjih objav na SRC Infonetovem blogu.

Priponke so še bolj vidne in dostopne

Upoštevali smo vaše želje pri pregledovanju pripetih datotek, ki jih dodate v zahtevek. Pregled priponk smo še poenostavili s tem, da je priponka vidna že brez odpiranja oziroma klikanja.

Enostavno in hitro skrijte podatke pacientov

Naj vas spomnimo, da vam je na naši podporni strani na voljo tudi vgrajen vmesnik za anonimizacijo naloženih slik, saj se zavedamo pomena varovanja osebnih podatkov (o tem smo tudi že večkrat pisali).

V trenutku, ko k zahtevku pripnete slike, ste namreč pozvani k cenzuri morebitnih osebnih podatkov na sliki. To storite tako, da s črnim čopičem v aplikaciji enostavno prekrijete vse podatke, ki jih ne morete deliti z nami.

 

Še več trikov najdete v naši prejšnji objavi ali v Navodilih za uporabnike na vrhu nove podporne strani.

Ne pozabite pa pregledati tudi svojih podpornih zahtevkov:

dr. Denis Pavliha
direktor marketinga

Brez komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*