Rešitve

Uporabnikom naših informacijskih rešitev pomagamo uresničevati prej nedosegljiv nivo učinkovitosti. To dosegamo z združevanjem vrhunskega znanja strokovnjakov in najsodobnejše informacijske tehnologije na vseh platformah.

Rešitve

Zdravstvena informatika je postala zrela dejavnost, ki ne postavlja več informacijskih sistemov povsem na novo, ampak jih zamenjuje, nadgrajuje in predvsem povezuje.

V zadnjih letih smo namreč priča mrzličnemu razvoju telekomunikacijskih tehnologij in storitev, katerih vpliv se, kakor na vseh ostalih področjih, kaže tudi v zdravstvu.

zdravstvene-ustanove

Rešitve za

Zdravstvene ustanove

Za vas izvajamo storitve sistemskih analiz, oblikovanja modelov in razvoja programskih rešitev, implementacije celovitih in integriranih informacijskih sistemov ter izobraževanja, svetovanja in podpore uporabnikom.

 

Več informacij

zdravstvene-ustanove

zdravstveni-delavci

Rešitve za

Zdravstvene
delavce

Že več kot 20 let se ukvarjamo skoraj izključno z razvojem različnih informacijskih sistemov za podporo delovnih procesov v zdravstveni dejavnosti, podpori tako administrativno-poslovnega kakor strokovnega dela na vseh nivojih izvajanja zdravstvenega varstva.

 

Več informacij

pacienti

Rešitve za

Paciente

Z uporabo spletnih tehnologij pripravljamo sodobne aplikacije, ki v ospredje postavljajo pacienta – od čakanja v čakalnici do ležanja v bolniški postelji.

 

Več informacij

pacienti

Produkti