Preselili smo se!

Preselili smo se!
13. 7. 2020 Vasja Rebec

SRC Infonet ima nov naslov

19.6.2020 je bil za naše podjetje pester in pomemben dan. Po dolgih letih delovanja v naši stavbi na Cesti talcev 39 v Kranju smo se preselili v nove prostore.

Naš novi naslov je: SRC Infonet d.o.o., Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo.

Foto: Gorenjski Glas

 

V SRC Infonetu se že skoraj tri desetletja ukvarjamo z informatizacijo zdravstva, v zadnjih letih pa je podjetje tako zraslo, da se je pokazala potreba po selitvi v večje prostore. Od začetka julija imamo tako uradno nov sedež, in sicer v Merkurjevi poslovni stavbi v Naklem.

Pred osmimi leti smo imeli 35 zaposlenih, danes pa nas je že skoraj osemdeset; prevladujejo visoko izobraženi strokovnjaki s področja matematike, fizike in informatike. S selitvijo v Merkurjevo poslovno stavbo v Naklo so se pogoji dela bistveno izboljšali.

Naša poslovna stavba na Planini v Kranju, kjer smo prebivali skoraj dve desetletji, nam je namreč postala premajhna. Imeli smo okoli 580 kvadratnih metrov pisarniških površin, po novem jih imamo na voljo več kot tisoč.

 

Kako je potekala naša selitev?

 

Dogodke pred, med in po selitvi smo ujeli tudi v video obliki:

 

Nov pogled iz naših poslovnih prostorov: Vajnež, Stol, Dobrča, Begunjščica, Košuta, Kriška gora

 

 

”Naše ideje, vaše znanje, vaše ideje in naše znanje.

Hvala, ker skupaj rastemo. Dobrodošli tudi na novi lokaciji.”

 

Vasja Rebec
direktor SRC Infoneta

Za vse informacije smo vam še vedno na voljo na dosedanji telefonski številki 04/ 600 76 00 ter po elektronski pošti: info@infonet.si.

Pišite nam

Brez komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*