Video predstavitev modula za fizioterapijo

Video predstavitev modula za fizioterapijo
2. 3. 2017 infonet

Video predstavitev modula za fizioterapijo

V naših programih BIRPIS21 in ISOZ21 smo razvili nov modul za podporo delu v različnih enotah fizioterapije.

Našim uporabnikom z uporabo novega modula omogočamo učinkovito planiranje fizioterapije, razporejanje po terapevtskih mestih ter nadzor nad učinkovitostjo fizioterapevtov.

Video predstavitev

Vabimo vas, da si v spodnjem videu ogledate prikaz delovanja novega modula.

Nimate dostopa do YouTube zaradi varnostne politike vaše ustanove? Oglejte si video na naši spletni strani:

 

Modul za fizioterapijo

Kaj vse mogoča nov modul?

Modul omogoča spremljanje čakalne vrste za fizioterapijo, sprejemanje in izdajo delovnih nalogov za fizioterapijo ter razporejanje terapij pacienta po dnevih, izdelavo in tiskanje plana.

Z našim modulom za fizioterapijo boste spremljali izvajanje terapije, vnašali fizioterapevtske ocene (po VAL lestvici) ter izdelali fizioterapevtska poročila.

 

 

 

 

Photo 27-09-2016, 15 37 02 - Copy

RAZPOREJANJE TERAPIJ ZA VELIKO ŠTEVILO TERAPEVTOV

V enotah fizioterapije je velik izziv razporejanje terapij za veliko število terapevtov in terapevtskih mest. Pogosto planirajo terapije s pomočjo različnih preglednic na papirju. Te preglednice vsebujejo plan  le za posamezno terapevtsko mesto. Tako celoten pregled nad zasedenostjo oz. razpoložljivostjo vseh terapevtov in terapevtskih mest ni možen.

Z uvedbo informacijske podpore lahko uporabniki izdelajo in nadzirajo razpored terapij. Razpored je narejen na najbolj podrobnem nivoju: pacient, datum, ura, terapevt, terapevtsko mesto, aparat. Prijazen in intuitiven grafični vmesnik omogoča hiter pregled zasedenosti vseh delovišč in terapevtov. Ko imajo pacienti v informacijskem sistemu izdelan podroben plan fizioterapije, je tudi vnos izvedbe terapije zelo enostaven. Prav tako lahko z enim klikom terapevt označi, da pacient ni prišel oziroma, če je potrebno, terapijo premakne na drug prost termin.

Vodje fizioterapevtskih enot imajo dober pregled nad razpoložljivimi kapacitetami, nad številom odpovedanih oz. prestavljenih terminov. Prav  tako lahko spremljajo opravljeno delo po terapevtih, terapevtskih mestih in aparatih.

Vas zanima več o modulu, ki vam omogoča sprejemanje in razporejanje pacientov z delovnim nalogom za fizioterapijo?

vasja

mag. Vasja Rebec
direktor

Vasja Rebec je direktor podjetja SRC Infonet od leta 2011 in ima večletne izkušnje z vodenjem v zdravstvu.

Pokličite nas ali nam svoje mnenje sporočite v komentarjih.

Brez komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*