Infonetovi asistenti v OZG

Infonetovi asistenti v OZG
25. 10. 2016 Simon Torkar

Infonetovi asistenti v Osnovnem zdravstvu Gorenjske

V Osnovnem zdravstvu Gorenjske želijo bolje spoznati in izkoristiti vse funkcionalnosti, ki jih ponuja njihov informacijski sistem. Zato so se odločili za sodelovanje z Infonetovimi asistenti. Po nekaj mesecih sodelovanja opažajo, da je njihovo delo učinkovitejše in hitrejše.

Pred časom smo pisali o razglednici, ki nas je razveselila v našem nabiralniku. Se spomnite računalniških džeksonov?

To so oni!

Klemen, Simon in Domen so v zadnjem času poskrbeli, da so procesi v Osnovnem zdravstvu Gorenjske tekli tekoče in da so zaposleni učinkovito spoznavali vse funkcionalnosti informacijskega sistema kar na svojih lokacijah po Gorenjski.

Želimo vam olajšati uporabo naših rešitev

Informacijski sistem zdravstvenega doma, bolnišnice, specialistične oz. diagnostične ambulante ali laboratorija je kompleksen sistem. Tudi naše rešitve vsebujejo ogromno funkcionalnosti in iz pogovorov opažamo, da marsikje niso izkoriščene do konca.

Zato smo se odločili, da vam olajšamo uporabo naših rešitev in vam pomagamo pri tem, da boste znali programe, kot so ISOZ21, BIRPIS21, MBL in ostale naše rešitve, uporabljati tako, da boste lahko izkoristili vse njihove funkcionalnosti.

Infonetov asistent pride k vam

Naš strokovnjak dnevno ali tedensko prihaja na delo v vašo ustanovo in vam pomaga pri vprašanjih, ki se lahko pojavijo pri delu z informacijskim sistemom. Tako optimizirate informacijske procese, kar zmanjšuje delovne stroške in lajša vsakodnevno delo z informacijskim sistemom.

Zaradi prisotnosti v vaši ustanovi je komunikacija z Infonetovim asistentom bistveno lažja. Vzpostavijo se bolj osebne delovne vezi ter potrebno zaupanje, morebitne težave pa lahko odpravimo takoj, brez telefonskih klicev in čakanja na odgovor.

V letu 2016 se je znotraj OZG uvedel asistent za pomoč uporabnikom programa ISOZ21.
V ZD Škofja Loka imamo obisk zaposlenega iz Infoneta enkrat do dvakrat tedensko, kar zelo pozitivno vpliva na zaposlene, saj se problemi rešujejo sproti in direktno na mestih, kjer nastajajo. Tudi novosti so razumljivo in praktično predstavljene.
Zahvaljujemo se Klemenu in vsem ostalim na Infonetu, ki se trudijo za čimbolj nemoteno delovanje programa ISOZ21.

Jerneja Blatnik in Irena Berginc iz Zdravstvenega doma Škofja Loka

 

6775ca98-125d-44ae-925d-753b7375ef9a
Infonetov asistent vam je na voljo točno tam, kjer ga zares potrebujete – na vašem delovnem mestu.

 

4a2f149f-163d-4d97-b70e-010c1d0a96fd
S pomočjo našega asistenta lahko optimizirate delovne procese in še bolje organizirate delo.

bcdfc38d-c3c8-44bc-8bf5-ed2f48526961
Pomagamo vam tudi pri izvedbi izobraževanj in reševanju vprašanj o uporabi IT sistema.

V SRC Infonetu smo se za ta korak odločili zato, ker vam želimo olajšati spopadanje s stalnimi novostmi v IT-svetu. Zaradi hitrega tehnološkega napredka je namreč teh vedno več, tudi v naših programskih rešitvah, Infonetov asistent pa vam pomaga, da jih boste lažje in bolje izkoristili in bo delo z IT sistemom bolj učinkovito.

simon

Simon Torkar
Vodja področja primarno zdravstvo

Simon Torkar je vodja področja primarno zdravstvo v podjetju SRC Infonet in ima več kot 20 let delovnih izkušenj s procesi, ki potekajo vsakodnevno v zdravstvenih domovih in zasebnih ordinacijah.

Želite več informacij o Infonetovem asistentu? Vabljeni, da nam svoje mnenje sporočite v komentarjih.

Brez komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*