Zdravstvene ustanove

Za vas izvajamo storitve sistemskih analiz, oblikovanja modelov in razvoja programskih rešitev, implementacije celovitih integriranih informacijskih sistemov ter izobraževanja, svetovanja in podpore uporabnikom.

Zdravstvene ustanove

Imamo bogate izkušnje z mednarodnimi projekti ter zdravstvenimi sistemi, organizacijami in pravili v državah Srednje in Vzhodne Evrope.

Rešitve za zdravstvene ustanove

Naše rešitve tako ustrezajo tudi regulativam državnih institucij na tem področju.

Rešitve, ki jih ponujamo, imajo enoten, uporabnikom prijazen grafični vmesnik in so narejene na podlagi sodobnih standardov in tehnologij.

Rešitve za bolnišnice

Rešitve za podporo

Procesom v bolnišnicah

Zaradi dolgoletnih izkušenj in nakopičenega znanja s področja zdravstvene informatike lahko v podjetju SRC Infonet najdete kakovostnega in zanesljivega partnerja. Ponujamo vam sodoben bolnišnični informacijski sistem BIRPIS21.

 

Več informacij

Rešitve za bolnišnice

Rešitve za zdravstvene domove

Rešitve za

Zdravstvene domove

Ponujamo vam sodobni zdravstveni informacijski sistem ISOZ21, ki skupaj s specializiranimi aplikacijami za analizo podatkov, radiologijo, diagnostične laboratorije ter možnostmi povezav z drugimi zdravstvenimi ustanovami in naročanja na preglede prek spleta, tvori celovito informacijsko rešitev.

 

Več informacij

Rešitve za zasebne izvajalce

Rešitve za

Zasebne izvajalce

Pokrivanju informacijskih potreb zasebnih izvajalcev zdravstvene dejavnosti, med katere sodijo tako večji zasebni zdravstveni centri (BARSOS, MEDILAB itd.), dializni centri (npr. NEFRODIAL) kot tudi več kot 1000 zasebnih ambulant in drugih izvajalcev (fizioterapija, patronaža, reševalni prevozi), je namenjena programska rešitev ISOZ21.

 

Več informacij

Rešitve za zasebne izvajalce

Rešitve za laboratorije

Rešitve za

Laboratorije

Naše rešitve podpirajo celoten postopek dela v laboratoriju, od naročila preiskave, prek izvedbe in zapisa rezultatov do obračuna opravljenih storitev in fakturiranja ter priprave različnih analiz in statističnih poročil.

 

Več informacij