Zdravstvene ustanove

Za vas izvajamo storitve sistemskih analiz, oblikovanja modelov in razvoja programskih rešitev, implementacije celovitih integriranih informacijskih sistemov ter izobraževanja, svetovanja in podpore uporabnikom.

Zdravstvene ustanove

Imamo bogate izkušnje z mednarodnimi projekti ter zdravstvenimi sistemi, organizacijami in pravili v državah Srednje in Vzhodne Evrope.

Rešitve za zdravstvene ustanove

Naše rešitve tako ustrezajo tudi regulativam državnih institucij na tem področju.

Rešitve, ki jih ponujamo, imajo enoten, uporabnikom prijazen grafični vmesnik in so narejene na podlagi sodobnih standardov in tehnologij.

Rešitve za zdravstvene domove

Rešitve za

Zdravstvene domove

Ponujamo vam sodobni zdravstveni informacijski sistem ISOZ21, ki skupaj s specializiranimi aplikacijami za analizo podatkov, radiologijo, diagnostične laboratorije ter možnostmi povezav z drugimi zdravstvenimi ustanovami in naročanja na preglede prek spleta, tvori celovito informacijsko rešitev.

 

Več informacij

Rešitve za laboratorije

Rešitve za

Laboratorije

Naše rešitve podpirajo celoten postopek dela v laboratoriju, od naročila preiskave, prek izvedbe in zapisa rezultatov do obračuna opravljenih storitev in fakturiranja ter priprave različnih analiz in statističnih poročil.

 

Več informacij