Pacienti

Z uporabo sodobnih mikrostoritev približujemo informacijski sistem zdravstvene ustanove tudi pacientom in jim postopoma pripisujemo aktivnejšo vlogo v procesu zdravljenja.

Pacienti

Z uporabo spletnih tehnologij pripravljamo sodobne aplikacije, ki v ospredje postavljajo pacienta – od čakanja v čakalnici do ležanja v bolniški postelji.

Rešitve za zdravnike

Vse naše rešitve temeljijo na istem viru podatkov,

saj uporabljajo podatkovno bazo informacijskega sistema zdravstvene ustanove. Integracija podatkov z aplikacijami za paciente je torej samoumevna, zaradi česar ni podvajanja.

Rešitve za direktorje

Rešitve ob

Bolniški postelji

S programsko opremo ClinicAll na enem mestu združujemo potrebe pacienta po ohranjanju stika s sorodniki in prijatelji ter zahteve zdravnika po enostavnem in hitrem dostopu do vseh informacij in podatkov.

 

Več informacij

Rešitve za spletno naročanje

Rešitve za

Spletno naročanje

Aplikacija doZdravnika.si omogoča pacientom, da prek spleta sami izberejo prost termin v vaši ambulanti. Rezervacija termina se avtomatično prikaže v vašem urniku tako, kot če bi ga rezervirali sami, kadar pacient kliče prek telefona. Zapis v čakalno knjigo je izveden avtomatsko, ob obisku pacienta pa imate manj dela s kreiranjem obravnave, saj je večina podatkov že vpisanih.

 

Več informacij