Upravljanje podatkovnih baz

Od licence do tehnične podpore

Priskočili vam bomo na pomoč tudi pri načrtovanju in izvedbi boljšega varnostnega kopiranja baz, restavriranju baz, nadzoru, zaznavi in odpravi tveganj.

Upravljanje podatkovnih baz

Upravljanje baz

Upravljanje Oracle infrastrukture prepustite strokovnjakom

Pri uvajanju Oracle infrastrukture, prehodu v oblak ali pri reševanju tehničnih zapletov se obrnite na naše vrhunske strokovnjake. Smo zlati Oracle partner z bogatimi izkušnjami na področju Oracle tehnologije. Izvajali smo zahtevne projekte v trgovskih verigah, bankah, industriji in javni upravi.

Upravljanje baz

Upravljanje baz

Naše storitve za stranke z Oracle tehnologijo

Izkoristite naše izkušnje, če načrtujete prehod v zasebni, javni ali hibridni oblak. Nudimo vam tudi pomoč pri upravljanju Oracle baz in različne storitve tehnične podpore, ki so vezane na razpoložljivost, odzivne čase in varnost vaše infrastrukture. Povežite se z nami že pri nakupu licenc, saj vam lahko pomagamo pri optimizaciji licenčnih stroškov.

Upravljanje baz

Uresničimo vaše cilje

Vam načrti za migracijo ali konsolidacijo povzročajo preglavice? Pokličite nas! Priskočili vam bomo na pomoč tudi pri načrtovanju in izvedbi boljšega varnostnega kopiranja baz, restavriranju baz, nadzoru, zaznavi in odpravi tveganj. Od strateškega načrtovanja in svetovanja, do odprave napak – vse za Oracle infrastrukturo dobite pri nas.

Upravljanje baz

Urgentni center

Pišite nam in si zagotovite predstavitev naše storitve

od strateškega načrtovanja in svetovanja, do odprave napak – vse za Oracle infrastrukturo.