Informacijska varnost

Sodobne rešitve za vašo varnost

Kako se izogniti izgubi podatkov, vdoru v sistem ali uničujočim posledicam zaradi katastrofe? Kako zagotavljati neprekinjeno poslovanje v vseh teh primerih?

Informacijska-varnost

Svet je vedno bolj povezan. Varnost podatkov je čedalje teže zagotavljati, saj so zdravstveni in osebni podatki, ki so zbrani v sistemih zdravstvenih ustanov, postali predmet ciljanih napadov zlonamernežev. Izgubimo lahko veliko več kot še pred leti, v skrajnih primerih pa to lahko vodi do izgub človeških življenj. Kako se izogniti izgubi podatkov, vdoru v sistem ali uničujočim posledicam zaradi katastrofe? Kako zagotavljati neprekinjeno poslovanje v vseh teh primerih?

Informacijska varnost

Predstavljamo vam

sodobne rešitve za vašo informacijsko varnost.

Informacijska varnost

Sodobne rešitve za najnovejše grožnje

Razvoj IKT tehnologij spremljajo tudi nove grožnje in ranljivosti. Za primeren nivo varnosti, ki je usklajen s stopnjo tveganja, lahko poskrbimo le s sodobnimi rešitvami. SRC vam na osnovi več desetletnih izkušenj, poznavanja dela v zdravstvenih organizacijah in partnerstvu z vodilnimi proizvajalci opreme ponuja rešitve zaznavanja ranljivosti, odkrivanja groženj in zmanjševanja izpostavljenosti.

Informacijska varnost

Informacijska varnost

Strokovna podpora certificiranih strokovnjakov

V SRC-u ter SRC Infonetu združujemo znanje več kot 300 strokovnjakov, ki so nosilci certifikatov kot so CISM, CCIE, MCSE. Naša strokovnost in predanost vam omogoča stalno seznanjenost in obvladovanje groženj na učinkovit način.

Informacijska varnost

Zakonska skladnost

Pri SRCu boste tako dobili celovito rešitev s popolnim upravljanjem z varnostnimi tveganji in skladnostjo. S poznavanjem nacionalnih zahtev poskrbimo, da so rešitve skladne z zakonskimi in regulatornimi zahtevami (npr. ZVOP). SRC Storitveni center je certificiran po mednarodnem standardu ISO 27001:2013.

Informacijska varnost

Urgentni center

Pišite nam in si zagotovite predstavitev naših rešitev za informacijsko varnost

ter poskrbite za varnost vaših podatkov.