Pacienti

Z uporabo sodobnih mikrostoritev približujemo informacijski sistem zdravstvene ustanove tudi pacientom in jim postopoma pripisujemo aktivnejšo vlogo v procesu zdravljenja.

Pacienti

Z uporabo spletnih tehnologij pripravljamo sodobne aplikacije, ki v ospredje postavljajo pacienta – od čakanja v čakalnici do ležanja v bolniški postelji.

Rešitve za zdravnike

Vse naše rešitve temeljijo na istem viru podatkov,

saj uporabljajo podatkovno bazo informacijskega sistema zdravstvene ustanove. Integracija podatkov z aplikacijami za paciente je torej samoumevna, zaradi česar ni podvajanja.

Rešitve za zdravnike

Rešitve za

Čakalnice

S pomočjo preproste rešitve boste svojim pacientom zagotovili prijetnejšo izkušnjo in jim omogočili, da se vrnejo v čakalnico šele tedaj, ko jih boste lahko sprejeli.

 

Več informacij

Rešitve za zdravnike

Rešitve za direktorje

Rešitve ob

Bolniški postelji

S programsko opremo ClinicAll na enem mestu združujemo potrebe pacienta po ohranjanju stika s sorodniki in prijatelji ter zahteve zdravnika po enostavnem in hitrem dostopu do vseh informacij in podatkov.

 

Več informacij

Rešitve za zdravnike

Rešitve za

Lekarne

eRecept je sistemska rešitev, ki omogoča zdravniku hitrejši in zanesljivejši predpis recepta ter optimizira delo v lekarni, posledično pa je postopek pridobivanja recepta in izdaje zdravila hitrejši in prijaznejši tudi za pacienta.

 

Več informacij

Rešitve za zdravnike