Informatiki

V SRC Infonetu pomagamo uporabnikom naših informacijskih rešitev uresničiti prej nedosegljiv nivo učinkovitosti ne glede na to, kakšna je njihova vloga v zdravstveni ustanovi oziroma kje v procesu zdravljenja se nahajajo.

Informatiki

Naše poslanstvo je, da s srčnostjo ter obvladovanjem informacijskih tehnologij in poslovnih znanj svojim strankam pomagamo ustvarjati vrhunsko zdravstveno storitev za državljane.

Rešitve za zdravnike

Uporabnikom naših informacijskih rešitev pomagamo uresničiti prej nedosegljiv nivo učinkovitosti

ne glede na to, kakšna je njihova vloga v zdravstveni ustanovi, oziroma kje v procesu zdravljenja se nahajajo. To dosegamo z združevanjem vrhunskega znanja strokovnjakov in najsodobnejše informacijske tehnologije na vseh platformah.

Infrastruktura

Storitve

Infrastruktura

Mesto IT infrastrukture je v stičišču digitalnih zdravstvenih platform in predstavlja tisti element, ki omogoča zanesljivo, nemoteno in varno izmenjavo podatkov za zdravstveno oskrbo.

 

Več informacij

Infrastruktura

Podatkovne baze

Storitve

Upravljanje podatkovnih baz

Pri uvajanju Oracle infrastrukture, prehodu v oblak ali pri reševanju tehničnih zapletov se obrnite na naše vrhunske strokovnjake. Smo zlati Oracle partner z bogatimi izkušnjami na področju Oracle tehnologije. Izvajali smo zahtevne projekte v trgovskih verigah, bankah, industriji in javni upravi.

 

Več informacij

Informacijska varnost

Storitve

Informacijska varnost

Varnost podatkov je čedalje teže zagotavljati, saj so zdravstveni in osebni podatki, ki so zbrani v sistemih zdravstvenih ustanov, postali predmet ciljanih napadov zlonamernežev. Izgubimo lahko veliko več kot še pred leti, v skrajnih primerih pa to lahko vodi do izgub človeških življenj. Kako se izogniti izgubi podatkov, vdoru v sistem ali uničujočim posledicam zaradi katastrofe? Kako zagotavljati neprekinjeno poslovanje v vseh teh primerih?

 

Več informacij

Informacijska varnost