Skupaj z Adoro pomagamo kirurgom

Krajše operacije in manjša možnost okužb

Predstavljamo rešitev, ki omogoča brezstično upravljanje medicinskih slik med operacijskimi posegi. Z uporabo enostavne zapestnice lahko kirurg z naravnimi gestami samostojno upravlja in pregleduje slikovni material.

poweredby

Adora Asistent

Pregledovanje medicinskih slik v sterilnem območju med operacijo je za kirurga zahtevna naloga. Običajno za te naloge koristijo pomoč medicinskega osebja ali pa sami pristopijo k računalniku in pridobijo želene informacije. Tak način je časovno zamuden, zaradi prehajanja med sterilnim in nesterilnim območjem pa se poveča možnost pojava okužb med operacijo.

promo 5

Adora Asistent™ omogoča brezstično upravljanje medicinskih slik med operacijskimi posegi.

Z uporabo naravnih gest kirurg samostojno upravlja in pregleduje slikovni material. Pri tem mu ni potrebno zapuščati sterilnega področja operacijske mize, niti ne potrebuje pomoči ostalega osebja.

Kako deluje sistem Adora Asistent™

Pred operacijo kirurg iz obstoječe informacijske baze izbere slikovni material, ki ga bo potreboval med operacijo in ga uvozi v aplikacijo. V postopku oblačenja kirurških oblačil si na roko nadene zapestnico, ki služi kot senzor gibanja roke. Med operacijo lahko z uporabo 5 različnih gest izvaja vse funkcije, potrebne pri pregledovanju medicinskih slik. Ko pregledovanja ne potrebuje, sistem z enostavno gesto izklopi in ga po potrebi ponovno vklopi.  S tem prepreči morebitne neželene premike prikaza na ekranu.

Upravljanje pregledovalnika s pomočjo naravnih gibov roke

Pregledovalnik Adora Asistent™ je enostaven za uporabo. Geste, s katerimi upravljamo funkcije pregledovalnika so premišljeno izbrane tako, da kar najbolj ustrezajo naravnim gibom roke. Celotna rešitev je bila razvita in preizkušena v sodelovanju s kirurgi različnih specialnosti, kar zagotavlja njeno široko uporabnost v kirurgiji in interventni radiologiji.

Partnerska rešitev

poweredby

Z značko Powered by SRC Infonet označujemo rešitve naših partnerjev, ki jih lahko ponudimo brezšivno integrirane z našim informacijskim sistemom in povežemo prek API vmesnikov.

Kako deluje

Urgentni center

Pišite nam in si zagotovite predstavitev sistema Adora Asistent™,

ki omogoča brezstično upravljanje medicinskih slik med operacijskimi posegi.